Συνάδελφοι μόλις πήγα να μιλήσω με πέταξε έξω ζητώ συγγνώμη. Ούτε να συνδεθώ δεν μπορώ πια γιατί μου βγάζει μηνυμα οτι το meeting είναι πλήρης
@Βασιλική Κίτσιου 12/09/2022 11:09:13 το μήνυμα ότι είναι πλήρης βγάζει και σε εμένα
@ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΗΤΟΣ 12/09/2022 11:09:47Καλημέρα συνάδελφοι. Συγχαρητήρια για τη χθεσινή ημερίδα! Τα προβλήματα όμως ποτέ δε σταματάνε και σας θέτω ένα από αυτά. Προβλέπεται η προμήθεια μηχανής από το δήμο για τις ανάγκες της Αστυνομίας; Και δεν εννοώ της Δημοτικής γιατί τότε δε θα ήταν πρόβλημα. Έχετε κάτι υπόψη; Δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ πόσες φορές έχει χρειαστεί να διαβάζω νομοθεσία για να αποδείξω τα αυτονόητα.
@Βασιλική Κίτσιου 13/09/2022 10:09:30Καλησπέρα σας και καλό φθινόπωρο ,
> θα ήθελα να ρωτήσω το εξής ο νόμος 4782/2021 άρθρο 71 σε αντικατάσταση της παραγράφου 8 του άρθρου 152 του Ν.4412/2016 αναφέρει μεταξύ άλλων ότι .....Οι υπέρ τρίτων κρατήσεις στο εργολαβικό αντάλλαγμα γίνονται από την υπηρεσία αυτήν και αποδίδονται απευθείας στους δικαιούχους...κατά συνέπεια αυτό σημαίνει ότι οι κρατήσεις όπως ΠΕΔΕ , ΠΟΜΗΤΕΔΥ κ.λ.π. παρακρατούνται από την αναθέτουσα αρχή και όχι από τους εκάστοτε εργολάβους και η υπηρεσία τους αποδίδει την πληρωμή τους μετά την παρακράτηση των υπερ τρίτων κρατήσεων ? σε επικοινωνία με άλλους Δήμους μας ανέφεραν ότι δεν το έχουνε εφαρμόσει .Εν κατακλείδι τι ισχύει ? εάν δεν είναι στις αρμοδιότητες σας να απαντάται σε ερωτήματα , μήπως μπορείτε να μας παραπέμψετε ή να μας προτείνεται κάποιον άλλο Δήμο να επικοινωνήσουμε ?Σας ευχαριστώ πολύ .
@ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΡΕΣΤΟΥ 14/09/2022 14:09:38Καλά Χριστούγεννα και όμορφες στιγμές να περάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!
@george-manargias 23/12/2022 10:12:07Καλημέρα σας
θα ήθελα να ενημερώσω το δίκτυο μας,
ότι έκανα προσπάθεια να βρω ασφαλιστική για να κάνω ασφάλεια αστικής ευθύνης αλλά δεν αναλαμβάνει καμία εταιρία,
από αυτές τουλάχιστον που έψαξα.
Υπάρχει περίπτωση να προβλεφθεί κάποια τέτοια κίνηση κεντρικά; είτε από το δίκτυο μας είτε από τη κεντρική διοίκηση.
Ευχαριστώ
@elenhkaltsa 19/01/2023 11:01:52Ευαγγελία καλησπέρα
Προσπαθώ να στείλω ένα email και δεν μπορώ
@chasouras 17/02/2023 15:02:12Καλησπέρα, ως αναπληρώτρια προϊσταμένη οικονομικής υπηρεσίας μπορώ να κάνω αίτηση εγγραφής στο δίκτυο ΠΟΥ.
Μαρία Χατζηγιαννάκη
Δήμος Αγίων Αναργύρων -- Καματερού
Ευχαριστώ
@Μαρία Χατζηγιαννάκη 27/04/2023 14:04:43